De eerste week na de chemo

De eerste nacht was toch best pittig, ik voelde mij erg onrustig met veel hartkloppingen en zo misselijk. Ik werd halverwege de nacht wakker van ellende en heb mijn medicijnen genomen die ik mocht nemen wanneer ik het niet meer trok. Naast dat ik erg moe, veel hartkloppingen heb en misselijk blijf, is het wel te doen. Maar omdat Robin ’s nachts zo slecht slaapt is het toch lastig om de slaap te krijgen die ik nodig heb. Vrijdagochtend waren Robert en ik allebei echt op na de zoveelste onrustige nacht. Jannicke heeft Robin die middag opgehaald om daar een nachtje te laten logeren. Dat was wel echt heel erg fijn! Zo blij met onze lieve familie die ons onvoorwaardelijke hulp, liefde en steun geven!!! Zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten.

Aankomende woensdag is ook weer een spannende dag. Dan gaan mijn haren eraf en krijg ik nieuw haar! (dat klinkt toch leuker dan ‘een pruik’) Jammer dat carnaval net voorbij is… En ja, natuurlijk zal ik er een foto van maken, en nee, niet van mijn kale hoofd… 😛

 

6 Comments

 1. Gerda Ammerlaan 15 februari 2016 at 09:42 - Reply

  Hi Marianne, fijn om op deze manier op de hoogte te blijven van hoe het met je gaat.
  Heerlijk om dan zo familie om je heen te hebben, maak er maar goed gebruik van.
  Succes weer komende week, denk veel aan jullie Gerda

 2. John A Knudsen 15 februari 2016 at 14:22 - Reply

  Lieve Marianne.
  Ik zit hier en heb net gelezen hoe je met je situatie omgaat. EN ik heb een Marianne ontdekt; een vlotte jonge vrouw die gaat om met haar onheil op een fantastische manier. Ik heb bewondering voor je meid. Ook ben ik ten zeerste dankbaar voor het hechte band tussen jullie drie zusters. Hierdoor ontstaat sterke mensen. In gedachten leef ik met je mee. Ik bel je graag af en toe.

 3. Martje 16 februari 2016 at 08:35 - Reply

  Hey Marianne, wat super fijn om zo van je te blijven horen! We missen je en denken hier allemaal aan je. Hou je taai.. Dikke kus, Martje

 4. Mem 17 februari 2016 at 23:11 - Reply

  Lieverd ik ben in shock om dit verhaal van je te lezen. Heb er geen woorden voor, leef echt met je mee. Je hebt net een 2e zoontje gekregen en dat moet jou dit overkomen. Maar weet je lieverd, ik weet zeker het komt allemaal goed met je , want ooh wat ben jij gegroeid tot een sterke vrouw. Om zo’n verhaal maar te schrijven over je ziekte, dat vind ik super knap Van je. Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd ❤en blijf je verhaal zeker volgen

 5. Angelique Gooijer-Schildt 18 februari 2016 at 08:20 - Reply

  Al kennen wij elkaar niet.. Jouw verhaal maakt mij stil, geeft mij een moment van bewustwording en dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. Vandaag vieren jullie het leven! De geboorte van jullie eerste wondertje. Heel veel kracht, geluksmomenten en liefde toegewenst samen met jouw familie en dierbaren! Liefs, Angelique Schildt-Gooijer ✨

 6. Glennys 18 februari 2016 at 15:19 - Reply

  Lieve Marianne, ik heb je verhaal vol schrik gelezen. Wat een kracht en een moed heb jij. Heel veel liefde en succes gewenst de komende tijd. Ook voor Robert, je kindjes en de rest van de familie. Liefs Glennys

Leave A Comment